Organizator:

Warsztaty foodowe

15.09.2020 12:51:28

Podziel się

Jak zarabiać więcej na pieczywie? Wprowadzenie wyjątkowej oferty gastronomicznej do piekarni, cukierni i kawiarni. Urozmaicenie  oferty lokali o małych powierzchniach. Wykorzystanie kuchni centralnej w usprawnieniu procesów tworzenia sieci gastronomicznej. Dedykowane menu – intuicyjna forma. Szybkie wdrażanie personelu i skrócenie czasu obsługi.

Przestrzeń warsztatowa w pawilonie nr. 5, stoisko 116

* Ilość miejsc ograniczona.

Zgłoś udział

 

 

WARSZTATY FOODOWE 13.00 – 14.00

 

Poniedziałek 28.09

Jak zarabiać więcej na pieczywie? Wprowadzenie wyjątkowej oferty gastronomicznej do piekarni, cukierni i kawiarni.

 

Warsztaty będą miały mocno praktyczny charakter.  Pokażemy jak w krótkim czasie przy pomocy jednego pieca możemy zwiększyć food cost w piekarni, cukierni i kawiarni. Warsztaty będą inicjowały burzę inspiracji i pokażą uczestnikom jak wprowadzenie niewielkiej dodatkowej oferty wpłynie na rozwój lokalu.

 

 

Wtorek 29.09

Urozmaicenie  oferty lokali o małych powierzchniach. Wykorzystanie kuchni centralnej w usprawnieniu procesów tworzenia sieci gastronomicznej.

 

Dla osób prowadzących lokale o małych powierzchniach, które nie chcą wprowadzać ograniczeń w ofercie, przedstawimy koncepcje kuchni centralnej. Jest to również idealne rozwiązanie dla firm, które już mają centralną produkcję, a chcą znaleźć dodatkowe

 

Środa 30.09

Dedykowane menu – intuicyjna forma. Szybkie wdrażanie personelu i skrócenie czasu obsługi.

 

Na warsztatach pokażemy rozwiązania, które pozwalają w łatwy sposób wdrożyć nowy personel do pracy, a także skrócą czas obsługi gości lokalu. Razem z uczestnikami stworzymy menu, które w prosty i szybki sposób będzie mogło zostać wdrożone w nowym lokalu. 

 

 

Zgłoś udział

Przestrzeń warsztatowa w pawilonie nr. 5, stoisko 116

* Ilość miejsc ograniczona.