Organizator:

Program wydarzeń

25.08.2022 16:51:07

Podziel się

Targi POLAGRA obfitują w liczne wydarzenia towarzyszące. Oto ramowy program wydarzeń edycji 2022.

 

stan na 25.08.2022

 

poniedziałek, 26 września

godziny otwarcia: 10:00-17:00

10:00–13:00

Master Baker – rozpoczęcie finału, kategoria: zawodowcy

Pawilon 5, strefa Master Baker

10:00–16:00

Kulinarny Puchar Polski

Pawilon 5A, Strefa KPP

10:00-17:00

Pokaz wypieku słynnej włoskiej babki PANETTONE oraz inne prezentacje (tosty z focacci, omlety, pancakes, pulpety, lasagne, kofta z jagnięciną, eskalopki, lava cake)

Pawilon 5, stoisko Unox Polska Sp. z o. o.

11:00–18:00

Forum Piekarskie Zdrowe Pieczywo

Pawilon 5, Strefa Forum Piekarskiego

11:00–12:00

CEREMONIA OTWARCIA oraz wręczenie nagród i wyróżnień w konkursach Złoty Medal Grupy MTP i Acanthus Aureus

Scena Trendów

12:00–13:00

„Przyszłość branży mięsnej” – prelekcje

Scena Trendów

14:00–16:00

Wręczenie nagród w plebiscycie „Mistrzowie Smaku”

Scena Trendów

12:00-13:00

Złoty Medal Grupy MTP - prezentacje laureatów 

Scena Ekspertów

13:00–15:00

„Najnowsze trendy i obowiązki prawne w oznakowaniu, opakowaniu i dystrybucji” (Kancelaria WKB)

Scena Ekspertów

13:00 –18:00

Master Baker – Finał, kategoria: amatorzy, piekarze domowi

Pawilon 5, strefa Master Baker

15:00-16:20

Złoty Medal Grupy MTP - prezentacje laureatów

Scena Ekspertów

17:00

ZAKOŃCZENIE PIERWSZEGO DNIA TARGÓW

Pawilon 5

Bilety

wtorek, 27 września

godziny otwarcia: 10:00-17:00

10:00–13:30

Master Baker – finał, kategoria: Koła Gospodyń Wiejskich

Pawilon 5, strefa Master Baker

10:00–15:00

Kulinarny Puchar Polski

Pawilon 5A

10:00-17:00

Pokaz wypieku słynnej włoskiej babki PANETTONE oraz inne prezentacje (tosty z focacci, omlety, pancakes, pulpety, lasagne, kofta z jagnięciną, eskalopki, lava cake)

Pawilon 5, stoisko Unox Polska Sp. z o. o.

10:00

OTWARCIE WEJŚCIA dla ZWIEDZAJĄCYCH

 

11:00–17:00

Forum Piekarskie Zdrowe Pieczywo

Pawilon 5, Strefa Forum Piekarskiego

11:00–16:00

Kongres Polagra Export Meeting

Scena Trendów

11:30–14:30

„Branża spożywcza. Strategie na trudne i niepewne czasy” – prelekcje i debaty redakcyjne, Wiadomości Handlowe

Scena Ekspertów

13:00–17:00

Master Baker – Finał, kategoria: uczniowie

Pawilon 5, strefa Master Baker

Bilety

środa, 28 września

godziny otwarcia: 10:00-17:00

10:00-17:00

Pokaz wypieku słynnej włoskiej babki PANETTONE oraz inne prezentacje (tosty z focacci, omlety, pancakes, pulpety, lasagne, kofta z jagnięciną, eskalopki, lava cake)

Pawilon 5, stoisko Unox Polska Sp. z o. o.

11:00–13:00

Zobowiązania środowiskowe, czyli ROP i system kaucyjny w branży spożywczej i sektorze HoReCa: wyzwania, szanse i koszty” – szkolenia i debata

Scena Ekspertów

11:00–17:00

Forum Piekarskie Zdrowe Pieczywo

Pawilon 5

13:00–14:30

Master Baker – ogłoszenie zwycięzców i wręczenie nagród

Pawilon 5, strefa Master Baker

Bilety